Pages

keskiviikko 10. tammikuuta 2018

NYHTÖKANA

Valmiin nyhtökanan voi sujauttaa esimerkiksi pitaleipien väliin tai nautiskella salaatin höysteenä :)




1 kg maustamattomia koipi-reisiä

1 l vettä
1/2 dl makeaa soijaa
2 salottisipulia lohkona
2 cm tuoretta inkivääriä
2 valkosipulin kynttä silputtuna
1 rkl chilitahnaa
6 kokonaista maustepippuria
6 kokonaista neilikkaa
1 dl fariinisokeria


Kaada vesi koipien päälle kattilaan. 
Lisää muut aineet.
Kuumenna kiehuvaksi ja kuori päältä mahdollinen vaahto.
Keitä kannen alla tunnin verran.
Nostele koivet pois kattilasta ja jäähdytä.
Siivilöi liemi ja keittele kasaan kovalla lämmöllä 15-25 min.
Irrottele lihat luista. 
Lisää lihat liemeen ja sekoita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti