Pages

tiistai 28. helmikuuta 2017

INTIALAINEN MIFUKASTIKE

Mifun ilmestyessä ruokakauppoihin kuulin itseni sanovan jotain tyyliin "no jo on turha tuote tuokin, miksei muka voisi laittaa ihan vaan tavan raejuustoa jos huvittaa?". No ostin kuitenkin erään mielenkiintoisen ruokaohjeen innoittamana purkin kyseistä ruokaraetta. Siitä valmistunut ruoka oli mielettömän hyvää! Luulen, että menneinä kasvissyöntiaikoinani olisin suorastaan kiljunut riemusta kyseisen tuotteen kohdalla :D Mifu on nyt siis löytänyt tiensä keittiöömme ja tullut sinne jäädäkseen. Ja mikä parasta, mifusta voi taikoa hyvinkin erilaisia ruokia sillä valmiiksi maustettuja mifuja on jo useampaa laatua. Nyt kun tuota tuotetta on kerrakseen ylistetty, voimme siirtyä asiaan eli varsinaiseen ruokaohjeeseen :)
Alkuperäinen ohje on jälleen kerran peräisin K-ruoka-lehdestä, tässä vain hieman modattu versio.

1 iso sipuli
3 valkosipulin kynttä
öljyä
1 tlk kuorittuja tomaatteja
1  rs Mifu Intian currya
1 tl juustokuminaa
1 tlk ruokakermaa

Paista sipuli öljyssä. Soseuta tomaatit. Lisää sipulin sekaan mifu ja paista hetken aikaa. Lisää juustokumina. Lisää soseutetut tomaatit  ja hetken päästä ruokakerma. Hauduta muutama minuutti ja tarjoa keitetyn riisin kanssa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti