Pages

lauantai 24. tammikuuta 2015

LASSAKAA!


Vuokaruokateema jatkuu ja tämäkin ohje alunperin Karppailijoiden reseptiosiosta... Meillä tätä ruokaa "jatkettiin" lasten kohdalla vielä lisäkemakaronilla ja hyvin maistui koko perheelle. Lopputuloksena ruma mutta herkullinen ruoka!


LASSAKA eli kavereiden kesken ihan vaan munakoisovuoka...

1  munakoiso
500 g jauhelihaa
1 sipuli
2 valkosipulia
Tomaattipyrettä
Suolaa
Pippuria
Basilikaa
2 dl kermaa

Juustokastike:

1/2-1 pkt Koskenlaskijaa tms juustoa
Pippuria

Pinnalle juustoraastetta

Viipaloi munakoiso. Levitä pellille suolaa ja lado munakoisoviipaleet päälle. Lisää vielä viipaleille suolaa. Kuivata 200 asteisessa uunissa kunnes eivät enää höyryä. 
Ruskista jauhenliha ja sipuli. Mausta. 
Kuumenna kema ja sulata joukkoon juusto. 
Lado voideltuun vuokaan kerroksittain jauhelihaa, munakoisoviipaleita ja juustokastiketta. 
Paista 200 asteessa pinnaltaan kauniin ruskeaksi eli n. 15 min.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti