Tämä täyttävä ja vaivaton vuokaruoka on alunperin kotoisin karppien reseptifoorumilta :)
KUKKAKAALIGRATIINI
500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk Creme Bonjour Cuisinea sipulin makuisena
2 dl kermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
Currya
Garam Masalaa
Suolaa
Mustapippuria
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk Creme Bonjour Cuisinea sipulin makuisena
2 dl kermaa
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
Currya
Garam Masalaa
Suolaa
Mustapippuria
Kuumenna mausteet pannulla oliiviöljyssä. Paista broilerit samalla pannulla ja mausta. Lado voideltuun uunivuokaan kaalit ja broilerit. Sekoita keskenään Creme Bonjour ja kerma ja lisää vuokaan.
Paista 200 asteessa 30 min. Lisää päälle juústoraaste ja paista pinta kauniin ruskeaksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti